STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Vloeren van Interfloor maken jouw nieuwbouwwoning af!

geschreven door

Gewapend met bouwtekeningen en moodboards kwam een jong stel de winkel binnen. Hun nieuwbouwwoning werd bijna opgeleverd, maar ze hadden nog geen goede vloer gevonden die binnen hun budget paste. Misschien is een PVC-vloer wel een hele goede optie?

Vloeren van Interfloor maken jouw nieuwbouwwoning af!

Als klantadviseur bij Decokay heb ik dagelijks met veel verschillende klanten te maken. Jong, oud en allemaal met een eigen budget en wens. Voor mij is het telkens weer een sport om ervoor te zorgen dat alle klanten met een goed gevoel èn de juiste vloer de deur uitlopen! 

Zo raakte ik vorige week in gesprek met een jong stel. Gewapend met bouwtekeningen en moodboards kwamen ze de winkel binnen. Ze hadden voor elke ruimte al een plan bedacht en nu kwamen ze advies vragen, omdat hun ideeën natuurlijk ook binnen het budget moesten passen. En toch was er ook nog twijfel: een echte houten vloer of een bijna niet van echt te onderscheiden PVC-vloer? De prijs zou wel eens de doorslag kunnen geven…

Tijdens het gesprek vertelden ze dat ze door de hele woning vloerverwarming lieten aanleggen en dat ze een broertje dood hadden aan laminaat. En de uitstraling? Stoer, industrieel met veel natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ik begreep hun aarzeling voor een PVC-vloer, maar moest direct denken aan de Dynamic Wood XXL: prachtige eiken vloerdelen, met planken van maar liefst 2 meter lang en 20 centimeter breed. De robuuste planken zijn er in zes verschillende houtkleuren en de vloer wordt kamerbreed gelegd. Deze serie past dus uitstekend bij hun wensen.

Bij het zien van de vloer waren ze blij verrast, merkte ik aan hun reactie. Zeker toen ze ook de andere voordelen ervan ontdekten: de vloer is kras- en slijtvast, krimpt niet, geleid warmte goed en is geluid reducerend. Als kers op de taart paste de vloer ook nog eens helemaal binnen hun budget! En het allermooiste is: het product overtuigde de klant…

 • Pin It
JAB Decokay Design vloeren Wijzonol BN Wallcoverings Desso Decokay Design Gordijnen Sikkens A House of Happiness AS-Creation Decokay Design Raamdecoratie Interfloor Pure & Original Sigma Holland Haag COREtec Decokay Design Verf Toppoint Eijffinger Luxaflex

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP